Friday, May 8, 2009

Tv VerSus HeNfon...


HenfOn VS tv...


8 perbezaan antara isteri dan girlfren :

1. Isteri macam tv, girlfren macam handphone.. Di rumah tengok tv, pegi kuar bawa handphone..

2. Takde duit jual tv, ada duit beli handphone baru..

3. Kadang2 seronok tengok tv tapi selalunya banyak masa habis main handphone..

4. Tv percuma sepanjang hayat tapi handphone kalau tak bayar servis line taliannya akan
ditamatkan serta merta..

5. Tv saiznya besar, berat dan dah buruk tapi handphone cute, comel, ramping, banyak butang
boleh picit dan boleh dibawa kemana-mana bila-bila masa..

6. Kos penyelenggaraan tv murah je lagi pun jarang rosak tapi handphone, mak oii..mahalnyer..selalu meragam pulak tu..

7. Yang sadisnya, tv ada remote control tapi handphone takda..

8. Cuma satu jer kelebihan tv, takde virus.. Tapi hp, sekali kena virus habisla..

Jadi jangan pening kepala..Pilihlah tv anda k...hihihi..

5 comments:

catz_mafia said...

Ummi,
Mendalam maksud tv vs handphone ni...
Tambah lagi satu - skrin tv besar, xmacam handphone - kecik je. Nak tgok pun tak puas.. kihkih

missummie said...

hihi..sy sokong tu kak..yg plg best adalah tv..jadi kepada suami2 di luar tu, pilihlah tv k..

SuFy said...

hehe...tp skrg ni tv da pelbagai daa...da slim...menawan...dan ringan la...tp pilihla yg terbaik..huhu

akatsuki said...

yang x best nye bile tv flat screen...susah ler...huhuhuhu..ada pulak tv button senang rosak, mcm ner tu????tv boleh cari siaran tapi hp ada 1 line jer...heheheh...

akatsuki said...

$6.00 Welcome Survey After Free Registration!