Tuesday, November 18, 2008

Tag dari shoot...

tag ni dr shoot..ok, saya settlekan ye syu...nanti tunggu serangan balas dari saya lak..hihi

1.What is the relationship of you and him/her?
My cayunk..my bucuk..n my future husband (amin..)

2.Your 5 impressions towards him/her
>>Penyayang..selalu buat sesuatu yang boleh menyebabkan i feel touching.. Thanx dear..
>>Penyabar sgt..saya ni jenis kuat merajuk..Especially time datang bulan..tapi dia pandai dan tak jemu2 memujuk..(lastly, dia menang gak coz sy dah x jadi majuk)
>>Pandai buat lawak..he always make me smile n hepi..rs bahagia aje bila dengan dia(kadang2 tu suka wat loyar buruk gak tapi suka je layan die)
>>Take care of me..dia sgt menjaga saya..boleh diibaratkan macam jaga baby..seboleh-bolehnya dia tak nak saya susah..semua pun dia tolong wat kan untuk sy..(kadang2 tu rasa macam nyusahkan die aje)
>>Aktif bersukan..dia suka main ragbi, pergi gym, main futsal (dia cakap bersenam bgs untuk jaga badan dan kesihatan)

3.The most memorable things he/she had done for you?
Byk sgt..tapi yg plg menjadi kenangan pada masa 3 tahun 7 bln yg lalu..he proposed me waktu april fool..ingatkan main2 aje..Rupanya dia betul2 serius :-)

4.The most memorable things he/she have said to you?
Dia cakap walau ape pun terjadi, dia tetap nak sy jd future wife die..pastu kalo saya kawen ngan org len, dia cakap nanti tgkla dalam paper ada mayat org bunuh diri coz frust bercinta..( i know he juz joking, but i think it was most sweet thing dat he have said to me..tak leh lupa, kalo teringat mst senyum sorg2)

5.If he/she becomes your enemy, you will
janganlah menda ni terjadi..harap dijauhkanla...

6.If he/she becomes your enemy, the reason is
die curang dengan saya..

7.The most desirable thing to do on him/her is?
membina kebahagiaan bersamanya..

8.The overall impression of him/her is
overall, tak pernah lagi jumpa sumbody like him dat i think is perfect to me..Walaupun ada kekurangan, tapi kebaikan yang byk tu dah cover sume kekurangannya.

9.How do you think the people around you will feel about you?
>> seseorg yang suka senyum (senyum kan sedekah,free2 je blh dpt pahala kan)
>>peramah ( dorang ckp sy mudah mesra..tak tau la iya ke tidak)
>>lemah lembut
>>Cute n comel ( haha..org cakap la..bkn angkat bakul sendiri ek =p)


10.The character of you for yourself is?
penyayang, moody, baik, friendly, pendengar yg baik…(puji diri sendiri lak…tp sape yang nak puji kan kalo bukan diri sendiri...hehehe…)

11.On contrary, the character you hate of yourself is?
moody…

12.The most ideal person that you want to be is?
Ummi Aimi Hazwani bt Arif..aku dan diriku..

13.For the people who care about and like you, say something about them.
saya sayang kamu semua byk2..thanx 4 take care of me..i will try to make all of u hepi ;)

14. 7 people to tag

1. bad(shahful bakhtiar)
2. syed

3. liee
4. daddy cool
5. Cikgu Man
6. Kak ana
7. Haji Apandi

>>Is no. 3 a male or a female?
male…

>>If no. 7 and no. 10 were together, would it be a good thing?
nobody for 10...

>> How about no. 5 and 8?
nobody for 8...

>> What is no. 1 studying about?
skrg study dekat UMP..kos electrical engineering..

>>Is no. 4 single?
he was married..

>> Say something about no. 6?
Simple n rilex orangnyer..da kawen tau..

6 comments:

shoot_syuhada said...

tahniah2...owh...nk serang aku smle ek...xpe2...

manlaksam said...

Pak Man baca dan senyum....

akatsuki said...

:D nice

akatsuki said...

nice... =D

akatsuki said...

alooo...:D

missummie said...

haha..thanx..=)